БИГ БЕН – клон Балчик 2

 
Заповядайте в новия офис на БИГ БЕН в Балчик!
 
Новият ни офис е на разположение и е създаден с цел да бъде леснодостъпен за всички!
 
 

БИГ БЕН – Балчик 2 

Адрес: гр. Балчик, ул. “Дунав” 1, вх. А, ет. 1, ап.1

Тел.: (+359) 878 403 036

e-mail: bigbenbal@abv.bg

 
От 2018 г. БИГ БЕН – клон Балчик разполага с втори офис. Той се намира на ул. „Дунав” №1 / в горната част на града/. Офисът е в близост до основно училище „Антим I” и до автогара – Балчик. В непосредствена близост до офиса се намира и спирка на двете градски автобусни линии №1 и №3, както и спирка на училищните автобуси. Това местоположение прави офиса удобен за посещение от учениците на трите училища в гр. Балчик. Школата се помещава на първият етаж в жилищна кооперация.
 
С всяка изминала година нашите ученици се увеличават. Те идват при нас, привлечени от постигнатите резултати, индивидуалния подход, квалифицираните преподаватели и приятната обстановка.
 
Нашата школа предлага чуждоезиково обучение за всички възрасти и нива, курсове срещу ваучери от Агенция по заетостта, специализирана сертификатна подготовка за международните изпити на Cambridge ( FCE, CAE, CPE ), както и корпоративни курсове.
През лятото в нашите офиси се провежда детска занималня за деца от предучилищна и начална училищна възраст. Дните на децата преминават в подходящи за тяхната възраст занимания, игри на открито и посещения на културни мероприятия и забележителности.

Благодарение на партньорствата на училището с местните институции, нашите ученици посещават организирано, с определени учебни цели библиотеките, музеите, галериите и читалищата на гр. Балчик, както и гордостта на града – Ботаническа градина и ДКИ КЦ “Двореца“, които са били лятна резиденция на румънската кралица Мария.
 

БИГ БЕН – Балчик се старае да осигури на учениците си успех в постигането на главната цел – овладяването на чужди езици.

 
Училището се радва на подкрепата на: