БИГ БЕН – клон Балчик

 

БИГ БЕН – Балчик 

Адрес: гр. Балчик, ул. “Иван Вазов” 6

Тел.: (+359) 878 403 036

e-mail: bigbenbal@abv.bg

 

Balchik pic01Училище за чужди езици БИГ БЕН в град Балчик е открито през 2011 г. Разположено е в самия център на морския град, близо до важните обществени и културни институции като общината, пощата, градското читалище и др. Помещава се на първия етаж на къща с чудесен летен двор и градина.
 
От откриването си училището набира все повече ученици, като ги привлича с приятната си обстановка, модерно оборудваните класни стаи, качеството на преподаване и постигнатите успехи.

Всяка година нашите ученици се явяват на езикови изпити и показват перфектни резултати. Техните постижения, проектната им работа и ангажираност са повод за гордост на нашия клон. БИГ БЕН – Балчик организира за учениците си множество извънкласни дейности.
 
Такива са например часовете на открито. През топлите месеци летният двор на училището е идеалното място за обучение. Предпочитано място е също площадът пред общината – както за упражнения, така и за репетиции.
 
Благодарение на партньорствата на училището с местните институции, нашите ученици посещават организирано, с определени учебни цели библиотеките, музеите и галериите в града, както и гордостта на гр. Балчик – Ботаническата градина, а също така и двореца на румънската кралица.
 

БИГ БЕН – Балчик се старае да осигури на учениците си успех в постигането на главната цел – овладяването на чужди езици.

 
Училището се радва на подкрепата на: