БИГ БЕН – клон Елин Пелин

БИГ БЕН – Елин Пелин

Адрес: гр. Елин Пелин, бул. “Витоша”, 2

Тел.: (+359) 725 600 53, (+359) 878 403 052

e-mail: bigben_ep@abv.bg

Клон БИГ БЕН – Елин Пелин се намира в град Елин Пелин, на 20 км от гр. София, в центъра на града. Отваря врати на 01.09.2011г., под  ръководството на директора г-жа Снежинка Величкова. Основната дейност на училището е чуждоезиковото обучение за деца и възрастни на всички нива според Общата европейска езикова рамка – със съвременна материална база и техника на обучение.

Организираме лицензирано професионално обучение по 10 съвременни специалности в областта на туризма, компютърните технологии и образованието. Правим сериозна сертификатна подготовка за международни изпити на Cambridge (FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL, TRINITY College London. Участваме в детски лятни занимални. Провеждаме интензивни езикови курсове.

Гордеем се с дружелюбна атмосфера в нашия клон, със стабилен напредък и отлични резултати, вследствие на целогодишния ни труд. Всички наши ученици, явили се на изпити за сертификат се представят отлично, а това се дължи на опитния ни екип от преподаватели и високото качество на нашите курсове, постигнато чрез използване на оригинални учебни методи и подходи.