Интерактивен английски!

 
💥 БЕЗПЛАТЕН промо урок!
 
💥 24.10. – 16:00 ч.
🎯 Учебна система Hooray! Let’s Play!
🎯 УНИКАЛЕН мултисензорен подход
🎯 Лесен и естествен английски
 
☎️ 0888562593, 0878403087, 029743502