Подготовка за матури след 7-ми и 11-ти клас

ПОДГОТОВКА за МАТУРИ

по АНГЛИЙСКИ, БЕЛ, МАТЕМАТИКА

след 7-ми и 12-ти клас

в BIGBEN

☎️ 0888 562 593, 0878 403 087, 02 974 3502