Учебни материали

 
EduCentre_Logo
 

Високото качество на нашите курсове се поддържа чрез използване на оригинални учебни системи и материали за електронно обучение осигурени от Educational Centre.

 
 

Учебници за детски и ученически групи по английски език:

 
 

hooray

Hooray! Let’s play!  е атрактивна и иновативна учебна система в три нива (Starter; Level A; Level B)  за най-малките, която предлага много забавни  и стимулиращи занимания. Учебникът е подходящ за предбуквения период на обучение по чужд език. Hooray! Let’s play! използва уникален мултисензорен подход, който развива мисленето и социалните умения на децата. Заедно с очарователните герои: пандата Питър, зайчето Роузи, крокодила Кони и костенурката Том, техните забавни игри, истории, песни и стихчета децата ще учат английски език по лесен и естествен начин. Използват се за групите Pre Junior 1, Pre Junior 2, Pre Junior 3.

 

Say Hello е нова учебна система за английска детска градина за деца от четири до шест години. Курсът е написан от Джуди Уест, който има богат опит в преподаването и писането на материали за младите обучаеми.

Say Hello се основава на двама привлекателни герои Том и Поли заедно със своя приятел Бен Мече. В центъра на методологията е акцентът върху дейностите, насочени към деца, а куклата на Бен Мечето играе ключова роля в тези дейности. Обучението се въвежда чрез набор от кратки и оживени дейности, като слушане и говорене, слушане и насочване, пеене и игри, включващи прости въпроси и отговори на английски език.

 

th1319088651fcw81-2

 

Happy Trails е учебник в две нива Beginner (A1– A1) за деца в начален етап на образование. Той е съвместно издание на National Geographic Learning и Cengage Learning. Учениците ще опознават света докато учат английски език чрез прекрасните снимки  и текстове на National Geographic. Те ще научават много  за живота на своите връстници от различни държави. Учебникът проследява интересните приключения на пандата Ty, леопардчето Leo и сурикатчето Mia, които пътуват в различни страни по света. Широко разнообразие от приключенски истории, песни, комикси, игри и проекти помагат на учениците да развиват своите комуникативни умения по английски език. Използват се за групите A Junior и B Junior.

Издателство: National Geographic 

 

imageServletWorld Wonders е увлекателна учебна система в четири нива: BeginnerIntermediate (A1– B1), която съчетава поразително красиви снимки и статии, вдъхновени от съдържанието на National Geographic. Учебникът съдържа 12 учебни единици, всяка от които от по 3 урока, 6 урока за преговор, песни, игри и стикери. Използват се за групите A Senior, B Senior и C Senior.

Издателство: National Geographic 

 
 

22---coversMedium

Target B1, B1+, FCE са учебници главно насочени към тийнейджъри като обхващат интересни за тях теми от света на модата, комуникациите и обкръжението им. По интересен начин те се фокусират върху говоренето, четенето, писането и граматиката на учениците и ги подготвя за бъдещи изпити или ежедневни ситуации. Използват се за групите D Senior.

Издателство: Richmond


 

 

 

 

 

Life е едно от последните съвместни издания на National Geographic Learning и Cengage Learning. Вълнуваща, атрактивна, интересна, достъпна и актуална учебна система в шест нива А1, А2, B1, B1+, B2, C1 (Beginner – Advanced), която превръща обучението по английски език в забавно пътешествие по света с покоряващите картини, статии и видеозаписи, ангажиращи вниманието на учениците от пръв поглед.
 
Учебното съдържание е практически насочено и помага на учениците да развиват своите езикови знания и умения чрез конкретни комуникативни задачи от реалния живот. Лексиката е представена тематично, като се поставя допълнителен акцент върху ключови думи и формиране на думи в секциите Word focus и Word building. Граматиката е в две части във всеки урок, като се използва дедуктивен подход. Life предоставя много упражнения в учебника, учебната тетрадка, учителското ръководство и online материали, което дава възможност на учениците да развиват и уменията си за писане. Авторите предлагат  примерен текст и упражнения, които постепенно и неусетно водят учениците до изпълнение на дадена писмена задача.  Към учебната тетрадка учениците получават безплатно два аудио диска с материали за упражненията за слушане.  Към всеки урок има видеозапис на National Geographic по изучаваната тема, който позволява на учителя максимално да доближи уроците до реални житейски ситуации. Учениците получават безплатно към учебника DVD с тези записи.

Издателство: National Geographic 

NF

Учебници за възрастни New Framework е вълнуващ общ курс по английски език в  шест нива, който набляга на  устната комуникация , персонализация и дебатирне по  динамични и автентични теми. Курсът осигурява до 120 часа материал и обхваща ученици от начинаещи до напреднали. Въведен през 2011 г. , сайтът позволява на учителите да възлагат задачи и наблюдават напредъка на учениците си , а учениците се насърчават да учат самостоятелно чрез блогове, видеоклипове и игри.

 

Основни функции: Разработен в съответствие с общите европейски рамкови цели. Динамични, предизвикателни тематични области и автентични текстове. Съсредоточаване върху английския от „улицата“  чрез Real Thing и секциите за най-често употребяваните изрази. Книжката справочник съдържаща допълнителни обяснения по граматика, лексика и транскрипти на текстовете от аудио упражненията. Акцент върху автономията на учащия насърчавана чрез „Как да…“ стратегии за учене и „езиков паспорт“ цели.

Издателство: Richmond